hajnali_hármas-removebg-preview

a kultúra élmény

Rólunk

hajnali hármas

A Freeszfe első művészeti kommunikációs osztályában több, mint fél évet töltöttünk az utolsó padban. A hajnali hármasban ezt folytatjuk.

Rozi, Ódri, Balázs

  1. június 29.

2020-ban adtam be a jelentkezésemet a Szegedi Tudományegyetem Kommunikáció és médiatudomány szakára, ahol egy évig tanultam, majd felvételt nyertem a Freeszfe művészeti kommunikáció képzésére.

Mindeközben egyszerre dolgoztam a Vígszínházban és a Katona József Színházban, valamint egy PR ügynökségnél gyakornokoskodhattam.

Mindig is szerettem volna egy pár főből álló kis könyvklubbot, ahol a nemcsak a könyveké a főszerep, de színházról, filmekről, fesztiválokról egyaránt lehet beszélgetni. – A hajnali hármas, pedig pontosan ezt jelenti számomra.

Vörös Rozi

 

rozi@hajnaliharmas.hu


Dráma tagozatos gimnáziumi tanulmányaim után a Freeszfe-n töltöttem egy évet a Művészeti Kommunikáció szakon, ahol nagyon megfogott a média világa.

Ezért segédszerkesztő lettem egy országos tévé csatornánál, emellett egy magyar üdítőital márkának készítek Tiktok videókat.

Így nem meglepő, hogy a hajnali hármasban én felelek ezért a területért.

Baróczi Ódri


odri@hajnaliharmas.hu

Alapvetően festőművész vagyok. Ebből a festést szeretem.

Pár éve éreztem, hogy utána kell járjak, hogy mi a közös gyökere a művészetnek és a szeretetnek. Erre A Tan Kapuja Buddhista Főiskolán kaptam választ. A főiskolán megértettem, mennyire fontos a helyes beszéd, így egyenes volt az út a Freeszfe művészeti kommunikációs képzésére.

A hajnali hármas – számomra – az elindított folyamat következő lépése.

Laár Balázs

 

balazs@hajnaliharmas.hu

Csapat – hajnali hármas

Juhász Sára

Akik szoktak írni 

Laár Iván

Váradi R Szabolcs

Dóczi Benedek

Pósfai Enikő