hajnali_hármas-removebg-preview

a kultúra élmény

Vénusz a villamoson

gondolatok, filozófia

fotó: Neményi Márton

Mit csinál a színházi sajtós?

Veszprémi Judit több színháznál volt sajtós. Jelenleg a Freeszfe kommunikációs vezetője, és operatív elnöke. Szeptemberben indította második egyéves művészeti kommunikációs osztályát. Mi, a hajnali hármas csapata az első osztályában végeztünk.

Tovább »

Sándor és a meghaladó tudás

Petrovity Sándor, zenész, ezt lehet nála tanulni is, rengeteg formáció tagja jelenleg is, és volt is, ezekből a legismertebb az ef. Zámbó Happy Dead Band. Szentendrei ortodox szerb családi gyökereit Csöpel Láma tanításai teszik teljessé. Aranykalászos gazda, közben a Szentendrei Meteors Darts Club motorja.

Tovább »

Tizedik évad

Az Átrium Színház tizedik, jubileumi évadának az első bemutatója, Brasch Bence Bálna című darabja. Az Átrium tavaly kialakult pénzügyi nehézségeiről valószínűleg már mindenki hallott. Ezt tetézheti most az energiaárak növekedésével járó probléma is.

Tovább »

Hajnali hármas

Hajnali háromkor akkor van fent az ember, amikor valami olyan érzelmi befolyással találkozott, amitől nem tud, vagy amiért nem akar még elaludni. Persze az éjszakai műszakot vállalók kivételek lehetnek.

Tovább »